Offerte aanvraag
U kunt voor een indicatie van uw schade of reparatie bij ons terecht. Wij zullen u een offerte meegeven met de exacte kosten voor uw auto. Hiervoor kunt u ook zonder afspraak bij ons terecht.
APK-Keuring

Regel nu uw APK zonder afspraak! Klaar terwijl u wacht. U kunt voor de APK-keuring van uw auto terecht bij onze keurmeester.

Tarieven 2023

APK benzineauto: 35,-

APK dieselauto: 45,-

Onderhoud

Kom tijdig naar onze garage om uw auto goed te onderhouden en laat uw oliepeil, koelsysteem en ruitensproeiervloeistof controleren. Zo voorkomt u problemen en hoge kosten in de toekomst.

Reparatie - Spuitwerk

Voor reparaties, deuken, nieuwe bumpers en spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van elke reparatie aan uw auto.

Airco service
Ook zijn wij gespecialiseerd in Airco service. Voorkom grote reparaties aan uw auto door uw airco tijdig te laten checken, reinigen en eventueel te vullen.
Banden
Voor nieuwe banden van uw auto kunt u bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte banden. Wij zijn in het bezit van honderden banden van allerlei merken en types.
Schadeherstel en taxaties

Wanneer uw auto veel schade heeft opgelopen, moet u van de verzekering de schade laten beoordelen door een expert. Hiervoor kunt u bij ons terecht! Bij een schadetaxatie wordt de hoogte van de reparatiekosten vastgesteld. Ook kunnen wij de schade aan uw auto herstellen.

Inkoop & verkoop auto’s
U kunt bij ons terecht voor het kopen en bezichtigen van alle auto’s uit onze showroom. Ook zijn wij geïnteresseerd in het kopen van uw occasion. Bij aanschaf van een nieuwe auto is inruil ook mogelijk. Elk merk en type is welkom!
Sleepdienst
Als u pech heeft of als de auto ergens stil is komen te staan, kunt u altijd contact met ons opnemen en kunnen wij de auto zelf komen ophalen en brengen naar de garage.
Turbo en roetfilterreiniging
Autogaragevoordeel staat al jaren bekend om haar specialisme in reiniging van turbo's en roetfilters. Precisiewerk wat u absoluut aan vakmensen moet overlaten.